Champion virtuaalihevonen

† RIP 05.08.2003 - 21.11.2011

Nimi Champion Omistaja Meeri N. VRL-02160
Rotu shetlanninponi Tuoja / ex-om. Tiia, Zakamoor
Syntynyt 19.07.2014, 15-vuotias | Kuollut 21.11.2011
Säkäkorkeus 103cm Statistiikka 1: 0-0-0
Sukupuoli ruuna Ennätys 3.35,7aly
Väri ruunikko Voittosumma 0v€

Champion, tutummin vaan Cape, on todellinen seuraponi, joka saapui monipuolistamaan Toyn ponikantaa. Zakamoorin ponikannan pienennyttyä Cape oli eräällä foorumilla myynnissä, tosin kuka nyt haluaisi ostaa ponia, jonka toinen etujalka on murtunut ja hiukan kipeä. No, en voinut saada silmiäni irti ponista, ja päätin kuitenkin ottaa riskin ja muutaman päivän päästä uusi, kiltti shettisruuna saapui täyttämään yhtä tyhjää karsinaa. Nyt aloitetaan jalan kuntoutus, mutta ajamaan tällä ponilla ei vähään aikaan päästä, ehkä ei enää koskaan.

Cape on todella seurallinen poni niin hoidettaessa kuin muissakin käsittelytilanteissa. Liian vähäinen huomio saa ponin suuttumaan ja mököttämään, mutta piristyy sitten kun lapset hellivät sen päästä kavioihin. Ruuna on mitä parhain hoitoponi kaikenikäisille, sillä se ei tekisi mitään pahaa ilman mitään hyvää syytä. Potkinut se ei ole kertaakaan meidän aikana, eikä pahemmin maistanut ihmistäkään. Valjastuksen ja satuloinnin aikana Cape tosin saattaa pullistella ja pahasti. Pyörimiseltä ei karsinassa vältytä, mutta jalkansa takia Cape yrittää välttää turhaa liikkumista.

"Championille laitettu kipsi jalkaan ja nyt ainakin sinä aikana, kunnes jalka luutuu uudelleen, ei ruunalla voi harrastaa minkäänlaista liikuuntaa, eli pelkkää karsinalepoa on noin kahden kuukauden ajan tiedossa. Luulen ettei ruunalla voi mitään kummoisempia enää tulevaisuudessa harrastella, mutta lyhyet talutuslenkit muutaman kerran viikossa ovat sallittuja. Tulkaa kumminkin parin kuukauden päästä kontrollikäynnille, niin katsotaan missä kunnossa jalka silloin on."
eläinlääkäri *lumienkuli*

Sukutaulu

i. ii. iii.
iie.
ie. iei.
iee.
e. ei. eii.
eie.
ee. eei.
eee.

Ravitulokset

7-vuotiskausi
20.04.2010 Winsome - Ryhmäajo A-poneille 1100m, avoin - 3.35,7aly, 11/11


Kaikki © Meeri N. 2019, ellei toisin mainita!